Stap binnen in een wereld van speelse en unieke badeendjes met onze collectie Tubbz. Elk badeendje is geïnspireerd op geliefde personages uit films, games en populaire cultuur, waardoor je favoriete helden en schurken tot leven komen in de badkamer.

Of je nu een fan bent van bekende gamefranchises, populaire films of iconische tv-shows, wij hebben een Tubbz badeendje voor elke liefhebber. Van klassieke personages uit de jaren ’80 tot moderne helden van vandaag, onze collectie biedt een breed scala aan keuzes om je badtijd om te toveren tot een avontuur vol plezier en verbeelding.

Elk Tubbz badeendje is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, waardoor ze niet alleen leuk zijn om mee te spelen in bad, maar ook om te verzamelen en tentoon te stellen als decoratief stuk in je huis. Met hun schattige en herkenbare ontwerpen zijn Tubbz badeendjes een geweldige manier om je passie voor je favoriete franchises te laten zien en een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je badkamerdecor.

Laat je innerlijke fan tot leven komen en verzamel ze allemaal met onze uitgebreide collectie Tubbz badeendjes. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, Tubbz biedt een speelse en eigenzinnige manier om je liefde voor entertainment te uiten, zelfs tijdens het badderen.

Lees meer