Hoe kan ik betalen?

Momenteel kun je bij ons betalen via de volgende methodes:

iDEALPayPalApple PayKaartAchteraf betalen.OverboekingVVV CadeaukaartBetaal nu.

Zakelijk bestellen?

Bij debadeend.nl begrijpen we het belang van gemak en flexibiliteit voor onze zakelijke klanten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op rekening/factuur te kopen onder de volgende voorwaarden:

Voorwaarden voor zakelijke bestellingen op rekening/factuur

Eerste bestelling vooruit betalen

Om een vertrouwensrelatie op te bouwen, vragen we dat uw eerste bestelling vooruit wordt betaald. Dit helpt ons om onze kwaliteit en service te waarborgen.

Geldige KVK-inschrijving

Om in aanmerking te komen voor aankoop op rekening/factuur, moet uw bedrijf een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KVK) hebben. Dit zorgt ervoor dat we zaken doen met legitieme en betrouwbare partners.

Wil je met jouw bedrijf op rekening bestellen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wat houden de verschillende methodes in?

Wat is iDeal?

iDEAL is een populaire online betaalmethode in Nederland. Het maakt gebruik van je eigen bankomgeving en is snel, veilig en betrouwbaar. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd door de bank.

Wat is PayPal?

PayPal is een online betaaldienst waarmee jij betalingen kan doen en geld kan ontvangen. Het maakt gebruik van een veilige online betaalomgeving en je kunt betalen met je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo. PayPal biedt ook kopersbescherming en verzekert dat aankopen veilig en betrouwbaar zijn.

Wat is Klarna?

Klarna is een betaaldienst voor online aankopen. Het biedt jou de mogelijkheid om je aankopen achteraf te betalen.

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is een mobiele betaaldienst ontwikkeld door Apple. Het maakt gebruik van de NFC-technologie op iPhones, iPads en Apple Watches om contactloze betalingen te doen in winkels en online. Het biedt een snelle, veilige en gemakkelijke manier om aankopen te doen zonder contant geld of creditcards te gebruiken.