Klantenservice

Verzendkosten & Levertijd

Wat zijn de levertijden en hoe zit het met de verzendkosten? Alles over de Verzendkosten & Levertijd van online bestellingen bij De Badeend.

Wat zijn de levertijden?

Binnen Nederland

Wanneer je binnen Nederland bij ons een bestelling plaats zal de levertijd aangegeven worden bij het product dat je wilt bestellen. Wij vinden het belangrijk dat de levertijden zo kort mogelijk zijn en zullen daarom ons best doen om de bestelling eerder te leveren dan de aangegeven levertijd. Houd er wel rekening mee dat wij alles in een keer verzenden en er bij een bestelling van meerdere producten gekeken word naar de langste levertijd.

Buiten Nederland

Buiten Nederland kunnen wij geen exacte levertijd geven, uiteraard doen wij ook hier ons best om alles zo snel mogelijk te leveren.

Hoeveel verzendkosten worden er berekend?

Wij bezorgen binnen Nederland, Duitsland & België. Binnen Nederland worden veel bestellingen gratis thuisbezorgd, buiten Nederland rekenen wij extra kosten voor het verzenden. In de onderstaande tabel kun je zien hoeveel verzendkosten je moet betalen over jouw bestelling.

Binnen Nederland

Binnen Nederland < €25,-,- Brievenbuspakketje ?Bij een brievenbuspakketje zal er altijd bij staan dat het gaat om een brievenbuspakketje. €3,95
Binnen Nederland < €25,-,- Pakketdienst ?Indien er niks vermeld word op de productpagina gaat het product via de pakketdienst. €5,95
Binnen Nederland > €25,-,-Gratis

Binnen België

Binnen België < €50,-,- €10
Binnen België > €50,-,-Gratis

Binnen Duitsland

Binnen Duitsland < €50,-,- €10
Binnen Duitsland > €50,-,-Gratis