Welkom bij onze categorie gummen, de perfecte plek om je te voorzien van allerlei soorten gummen voor school, kantoor en creatieve projecten! Gummen zijn onmisbaar voor iedereen die regelmatig schrijft, tekent of schetst, omdat ze helpen om fouten te corrigeren en tekeningen te perfectioneren. Onze collectie omvat een breed scala aan gummen, van eenvoudige en functionele exemplaren tot speelse en decoratieve designs.

Lees meer

Soorten gummen

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve gum voor dagelijks gebruik, een speelse gum om cadeau te doen, of een gespecialiseerde gum voor je artistieke projecten, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Ontdek onze uitgebreide collectie gummen en voeg een essentieel hulpmiddel toe aan je schrijfgerei of knutselset. Perfect voor school, kantoor, en creatieve activiteiten!

Functionele Gummen

In onze selectie vind je hoogwaardige functionele gummen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik op school of kantoor. Deze gummen zijn gemaakt van duurzaam rubber of kunststof en zijn ontworpen om potloodlijnen effectief te verwijderen zonder het papier te beschadigen. We hebben standaard witte gummen, maar ook varianten in verschillende vormen en kleuren die net dat beetje extra geven aan je schrijf- of tekengerei.

Decoratieve en Speelse Gummen

Voor de jongere gebruikers en iedereen die wat extra plezier wil toevoegen aan hun schrijfgerei, bieden we een scala aan decoratieve en speelse gummen. Denk aan gummen in de vorm van dieren, fruit, voertuigen en meer. Deze gummen zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk om naar te kijken en te gebruiken. Ze zijn ideaal als klein cadeautje of als aanvulling op een knutselset.

Gummen voor Kunstenaars

Voor de meer serieuze tekenaars en kunstenaars hebben we speciale gummen die perfect zijn voor het fijne werk. Kneedgummen bijvoorbeeld, zijn ideaal voor het creëren van highlights en het subtiel aanpassen van schetsen. Deze gummen zijn flexibel en kunnen in verschillende vormen worden gekneed, waardoor ze perfect zijn voor gedetailleerd werk. Daarnaast hebben we gummen die speciaal ontworpen zijn voor houtskool en grafiet, zodat elke kunstenaar het beste uit zijn materiaal kan halen.

Gummen Sets

Onze gummensets zijn ideaal voor iedereen die meerdere soorten gummen nodig heeft. Of je nu een set nodig hebt voor schoolgebruik, of een uitgebreide collectie voor je tekengerei, we hebben verschillende sets die aan je behoeften voldoen. Deze sets zijn ook perfect als cadeau voor jonge kunstenaars of als aanvulling op een knutselpakket.