Wanneer je een nieuwe telefoon hebt wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, elk barstje of krasje is uiteraard hartstikke zonde van jouw mooie telefoon. De beste manier om je smartphone te beschermen is met een mooi telefoonhoesje (en eventueel een screenprotector).

Maar wat nou als je telefoonhoesjes lelijk vind? Geen zorgen, wij hebben zo veel diverse soorten dat er ook voor jou wel een mooie tussen zit. We hebben telefoonhoesjes met enkele kleuren (zwart, wit of juist lekker opvallen met groen of geel) maar ook met leuke opdrukken van bijvoorbeel Looney Tunes of Disney.

Over al onze telefoonhoesjes is extra lang nagedacht bij het ontwerpen, hoe kunnen we het telefoonhoesje zo mooi mogelijk maken en hem zo comfortabel mogelijk in de hand laten liggen zonder dat hij er minder goed om gaat werken.

In ons assortiment vind je voor bijna elke telefoon wel een hoesje. Of je nu op zoek bent naar een back-cover voor je nieuwe Apple iPhone, een bookcase voor je Samsunng Galaxy of een wallet-case voor je Oneplus; Wij hebben ze allemaal.

Lees meer