Wij bieden een groot assortiment van het merk Varta voor een scherpe prijs. In ons assortiment vind je de gewone penlite, accu’s en knoopcellen. Heb je apparaten die veel energie verbruiken zoals een camera, speelgoed of een flitser en heb je geen zin om elke keer nieuwe batterijen te kopen? Dan adviseren wij oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze zijn vanzelfsprekend een stukje duurder maar hebben een aanzienlijk langere levensduur.

16 producten in Batterijen

Verschillende soorten batterijen

Voor apparaten die veel energie verbruiken (zoals afstandsbedieningen, veel speelgoed, spelcomputers en muziekspeakers) is er de Alkaline batterij, deze batterijen hebben een spanning van 1.5 volt en hebben een lange levensduur maar zijn niet oplaadbaar.

Wanneer je een batterij vaker wilt kunnen gebruiken hebben we oplaadbare batterijen, deze zijn (zoals de naam al zegt) vaker te gebruiken omdat je ze kunt opladen. Deze kunnen honderden keren opnieuw worden opgeladen en zijn dus perfect voor apparaten die in korte tijd veel energie nodig zijn. De meeste van deze batterijen hebben een spanning van 1.4 volt en zijn dus vervangbaar voor alkaline.

De knoopcel batterij en een niet oplaadbare batterij geschikt voor kleine apparaten zoals bijvoorbeeld rekenmachines, (auto)sleutels en horloges. Deze zijn ook niet oplaadbaar maar hebben een hoge capaciteit en lange levensduur.

Voor in het hoortoestel hebben wij ook meerdere batterijen, deze hoortoestelbatterijen bieden wij aan in de bruine, blauw, oranje en gele variant en zijn ontwikkeld door Rayovac, de marktleider in de hoortoestellen-wereld, zij staan garant voor een hoge kwaliteit. 

image/svg+xml