Titel

Nederland gaat in lockdown, blijf netjes thuis en krijg 10% extra korting op alle artikelen in assortiment.

Gebruik de code: IkBlijfThuis

Wat betekend het coronavirus voor onze webshop?

We hebben momenteel in heel Nederland te maken met het coronavirus en de nodige maatregelen die het virus met zich meebrengt. Ook bij debadeend.nl houden we hier rekening mee en treffen we de nodige maatregelen.

Momenteel zijn deze maatregelen nog minimaal te merken voor jullie als bezoeker/klant. Zodra er meer veranderd zullen wij dat ook op deze pagina melden.

Levertijden

Om maar met het belangrijkste te beginnen: De levertijden. Inmiddels heeft DPD alles weer op orde en zullen de levertijden weer gehanteerd worden zoals aangegeven staat per product.

Klantenservice

We doen ons best om de klantenservice zo goed mogelijk bereikbaar te houden, echter kan het voorkomen dat we telefonisch niet altijd optimaal bereikbaar zijn. Het beste kun je daar ook even Whatsappen met onze klantenservice, dan zal een van onze collega’s zo spoedig mogelijk reageren.

Onze winkels

Onze webshop draait gewoon volledig door, onze winkel aan de Zwarte Dijk is inmiddels ook weer geopend volgens de openingstijden. Helaas heeft onze winkel aan de Herenstraat de corona-crisis niet overleefd en is deze per 14 augustus permanent gesloten.