Klompen zijn een iconisch symbool van Nederland en worden al honderden jaren gedragen door boeren en arbeiders. Tegenwoordig worden klompen niet alleen meer gedragen als functioneel schoeisel, maar ook als decoratieve souvenirs. In deze categorie vind je een grote selectie aan klomp souvenirs in verschillende kleuren, maten en designs.

Een van de meest populaire klomp souvenirs zijn de handbeschilderde klompen. Deze zijn met de hand geverfd en voorzien van prachtige designs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nederlandse vlag, Delfts blauwe motieven, tulpen en windmolens. Deze klompen zijn perfect als decoratie voor in huis, maar ook als cadeau voor vrienden en familie.

Daarnaast vind je in deze categorie ook mini-klompjes die gebruikt kunnen worden als sleutelhanger. Deze klompjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en zijn een leuk aandenken aan Nederland om aan je sleutelbos te hangen.

Als je op zoek bent naar een praktisch souvenir, dan zijn de klomp pantoffels een goede optie. Deze pantoffels zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een klompvormige zool. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn zowel comfortabel als stijlvol.

Tot slot biedt deze categorie ook klompen aan die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Deze kinderklompen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn voorzien van leuke en vrolijke designs. Kinderen zullen het geweldig vinden om deze klompen te dragen en erop te spelen.

Of je nu op zoek bent naar traditionele klomp souvenirs of naar moderne interpretaties van dit iconische symbool van Nederland, in deze categorie vind je het allemaal. Van handbeschilderde klompen tot klomp pantoffels en sleutelhangers, er is voor ieder wat wils.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
image/svg+xml